OTKRIVENI JOKIĆEVI PLANOVI U NOVOJ SEZONI: Nikola može na svakoj utakmici do tripl-dabla!

Autor:

Sport

10.01.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera Majkl Meloun prezadovoljan je igrama Nikole Jokića na startu nove sezone NBA. Srpskom centru je na utakmici sa Šarlotom, koju su Nagetsi dobili rezultatom 113:105 nedostajao jedan skok da ostvari novi tripl-dabl učinak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić u prodoru

Nikola Jokić je na startu sezone već nekoliko puta uspevao da dođe do takvog učinka i trener Majkl Meloun kaže da veruje da je srpski košarkaš u stanju to često da ponavlja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Majk Meloun

- Ne vidim razlog zašto Nikola na svakoj utakmici ne bi imao tripl-dabl učinak? Imaće svakako minute i mogućnosti za to. Znamo svi da je izuzetan u postizanju koševa, izvanredan je plejmejker i odličan u skokovima i mislim da je jedan od malo igrača za koje je realno reći da može da ima prosečno tripl-dabl u jednoj sezoni. Ipak, znam da to nije Nikolin cilj i da on ne počinje utakmice sa tom idejom, već igra svoju igru i to je ono što nam je potrebno od njega. On definitivno igra na MVP nivou - poručio je Majk Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading