DENVER U LIMBU: U Filadelfiji VELIKA DRAMA, Jokić i kolege U OPASNOSTI!

Autor:

Sport

09.01.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Nagetsa krenuli su na megdan Seventisiksersima, ali ih je koronavirus u tome omeo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić i njegovi Nagetsi u limbu su zbog korone u taboru protivnika iz Filadelfije

Denver u noći između subote i nedelje treba da odigra meč sa Filijem, ali je u toj ekipi izbila nekolicina slučajeva kovida 19, pa se ne zna šta će sa ekipom iz Kolorada biti!

Naime, košarkaš Filadelfije Set Kari je tokom utakmice sa Bruklinom saznao da ima koronavirus, pa je sada prava misterija kakvi će biti rezultati testiranja njegovih saigrača i ko će od njih moći da zaigra protiv Denvera.

Da bi se meč odigrao, Siksersi će morati da imaju osam zdravih, odnosno košarkaša koji su dobili "zeleno svetlo" od lige da mogu da nastupe.

Prema najavama sajta "Atletik", ukoliko košarke bude bilo, Jokićev veliki rival Džoel Embid možda neće moći da nastupi, gledajući da je tokom utakmice sa Netsima sedeo pored Karija na klupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokićev veliki rival Embid verovatno neće zaigrati zbog kontakta sa Karijem

Nije Denver jedini tim u limbu, već je i trio igrača Dalasa morao da ostane u Koloradu zbog pozitivnih testova na koronu.

 

Među Nagetsima za sada nema zaraženih, ali je opasno uopšte biti u gradu gde se kovid toliko rasplamsao, pa se nadamo da će naš "Jokara" i njegovi saigrači zdravi moći da nastave sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading