SKANDAL: Kingsi IZIGRALI Bogdanovića, a Srbin ih UNIŠTIO i RAZOTKRIO veleizdaju!

Autor:

Sport

05.01.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović konačno je progovorio o propalom trejdu u Milvoki Bakse koji je uzburkao čitavu košarkašku javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Milvoki i Sakramento su se bez Bogdanovog znanja dogovorili oko "Sign and trade" dogovora i objavili detalje čitavog posla.

Bogdanović je odbio da ode u Milvoki i dva dana kasnije je sve propalo, pa je čitava priča okarakterisana kao skandal.

Liga nije sedela skrštenih ruku, njihovi agenti su vodili istragu i shvatili da je Milvoki prekršio pravilnik pa su kažnjeni oduzimanjem pika druge runde.

Srpski as je otkrio za "Atletik" šta se tačno izdešavalo...

- Kada sam pročitao vesti pomislio sam: 'Šta se koji đavo dogodilo?' Nisam znao za njihov dogovor, ništa mi nije bilo jasno- rekao je Bogdan Bogdanović za "Atletik".

Bogdanović je rekao da mu nije jasno otkud Baksima ideja da je on njima nešto obećao pošto se ništa slično nije desilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je imao želju da se dogovori sa Kingsima i ostane, ali su oni osmislili čitavu priču kako ga je Janis Adetokumbo regrutovao.

 

 

 

- Ništa nije bilo u mojim rukama. Kada sam video tvitove o mom prelasku u Milvokiju nisam bio siguran šta se dogodilo, uhvaćen sam bez garda. Prethodno su mi pričali da sam važan deo tima, da žele da ostanem i onda urade ovo što su uradili i totalno su me šokirali. Kada neko razbije poverenje na takav način, ništa mu više ne veruješ. Ta vest je došla u 2 ujutru po vremenu u Srbiji i baš sam bio zbunjen. Pitao sam svog agenta kako je moguće da sam trejdovan kao restriktivni slobodan agent?On je probao da mi objasni šta to sve znači i pričali smo čitavog leta o mojoj situaciji i kako čekamo ponude i da vidimo hoće li ih Sakramento izjednačiti- rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading