KRAH CRNO-BELIH: Partizan ostao bez još JEDNOG pojačanja!

Autor:

Sport

04.01.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je bio blizu dva velika pojačanja, ali će na kraju najverovatnije ostati bez ijednog.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Nakon što je propao dolazak Goinsa, isto se desilo i sa Džošom Perkinsom.

Iako je delovalo da je sve završeno, te da je samo pitanje trenutka kada će se ozvaničiti da je Amerikanac novi član crno-belih, kako kaže trener poljskog kluba on uopšte nije obavešten o tome.

- Odlazak Perkinsa? To ipak morate da pitate srpske medije, ne mene. Ne znam apsolutno ništa o tome, niti je iko iz kluba sa mnom pričao o Perkinsovom transferu - izjavio je Matijas Colner.

Prema informacijama koje stižu razlog što neće doći do njegove selidbe u Beograd je isti kao i u slučaju Goinsa, nepostojanje izlazne klauzule iz ugovora, odnosno, što nije tačno određeno za koju sumu može u toku sezone preći u drugi klub.

Spekulacije o njegovom odlasku iz Glivica su se pojavile nakon što je izgubio mesto u startnoj petorci, a navodno je bilo više zanteresovanih klubova, pominjao se transfer u Tursku, ali i to se nije obistinilo, pa onda i priča o Partizanu je na kraju ispala šuplja.

Perkins u prvenstvu Poljske ima 13,8 poena po utakmici na 36,9 odsto pogodaka za tri poena i 45,2 odsto iz igre, te 6,6 asistencija i 3,8 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading