HRVATI ISPRAŠENI PRED BOŽIĆ: Zvezda se igrala sa Zadrom i napravila SJAJNU UVERTIRU za Fenerbahče!

Autor:

Sport

02.01.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez problema za tim sa Malog Kalemegdana na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić na meču protiv Zadra

Košarkaši Crvene zvezde rutinski su savladali Zadar u 13. kolu ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 81:66 (22:16, 21:12, 25:22, 13:16).

Izabranici Dejana Radonjića pitanje pobednika rešili su već u prvom delu meča, kada su do velikog odmora stekli ogromnih "plus 15" (43:28), pa je još tada bilo jasno da će hrvatski predstavnik izgubiti bodove u Pioniru.

Crnogorski stručnjak je odlučio da meč sa Zadranima počnu čak četvorica srpskih košarkaša (Dobrić, Davidovac, Simanić i Kuzmić), a veliku razliku iskoristio je kako bi ravnomerno raspodelio minutažu, pa su svih 12 igrača dobili priliku da zaigraju.

 

U pobedničkom sastavu prednjačili su Ognjen Dobrić i Kori Volden sa po 12 poena, a Kolom i O'Brajant su dodali po deset.

Za Zadar, Bursać je postigao 15, a Junaković 13 koševa.

 

Crveno-beli su tako napravili lepu uvertiru pred okršaj sa Fenerbahčeom u sklopu 18. kola Evrolige koji se igra na istom mestu na Božić, 7. januara od 19 časova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading