SELEKTOR RASTUŽIO "DELIJE": Loša vest za Zvezdu pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

31.12.2020

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Igor Kokoškov.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde na meču protiv Panatinaikosa

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Asvel u 17. kolu Evrolige, a trener turskog tima i selektor Srbije Igor Kokoškov bio je vidno zadovoljan napretkom u igri koji pokazuju njegovi izabranici.

- Osećam se odlično i veoma zadovoljno posle utakmice sa Asvelom. Nismo dobro počeli meč, nije bilo dovoljno energije, promašivali smo iz otvorenih pozicija, ali je stepen agresivnosti u odbrani bio na vrhunskom nivou. Uspeli smo ekipu Asvela, koja poseduje ogroman ofanzivni potencijal da svedemo na samo 59 poena. Pored pobede, izuzetno me raduje dobra igra u oba pravca, činjenica da je smo od prvog do poslednjeg minuta disali kao jedan. Konačno smo počeli da izgledamo kao prava ekipa. Fenerbahče ima kvalitet da se bori za plasman u četvrtfinale, a verujem da ćemo u godini koja sledi, nastaviti sa partijama koje smo prikazali u samoj završnici 2020. godine - naglasio je Kokoškov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konačno im krenulo - Kokoškov napokon zadovoljan

Fener je igrao ispod svih očekivanja na startu sezone, ali su u poslednja dva kola u elitnom takmičenju upisali pobede. Navijači Crvene zvezde bi rekli "u zao čas", s obzirom da Turci gostuju u Beogradu u narednoj evroligaškoj rundi, na Božić 7. januara.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading