KAKVE REČI TRENERA ZVEZDE: Hit izjava Dejana Radonjića posle DRAME sa Grcima!

Autor:

Sport

30.12.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski strzčnjak bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde savladali su grčki Panatinaikos, a posle susreta trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da su njegovi izabranici borbenošću i energijom zaslužili dva boda.

- U ovom trenutku za mene je najvažnije da igramo bolje. Naročito u odnosu na susret u Laktašima. Bili smo dobri u prvo poluvremenu, napadački smo postigli 48 poena, odbrana je delovala dobro. U drugom delu imali smo veliki problem u napadu, ali na kraju nam je najbitnija pobeda - ocenio je Radonjić.

On je analizirao pad u igri u drugom poluvremenu okršaja sa Grcima.

- Bilo je dosta promašenih šuteva, nije bilo lakih poena za nas. Oni su nas poremetili agresivnom odbranom, ali smo odigrali bukvalno do zadnjeg atoma snage. Panatinaikos je dobro pogađao, ali smo penalima upisali dobru pobedu.

Crnogorski stručnjak je upitan šta je pomislio pri izjednačenju od 68:68.

- Bila bi stvarno velika šteta da nismo nagrađeni za odličnu igru u većem delu utakmice. Pokušali smo da pronađemo najbolja rešenja, a uspeli smo sa slobodnih bacanja da rešimo meč u našu korist - dodao je Dejan Radonjić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading