(VIDEO) KONAČNO JE DEBITOVAO: Zbog njega je Sale umalo dobio otkaz, a sada je navijače doveo do ludila!

Autor:

Sport

27.12.2020

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtus iz Bolonje je poražen od Olimpije iz Milana rezultatom 73:68, a meč je obeležio debi Marka Belinelije koji je zaigrao posle dugo čekanja.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Sada je bio na terenu u meču sa jednim od najvećih rivala Olimpijom iz Milana, ali nije uspeo da donese pobedu svom timu. 

Belineli je upisao svoje prve poene, ukupno devet na ovom meču. Kod poraženog tima najbolji su bili Miloš Teodosić i Hanter sa po 12 poena. Srpski plej je uz to dodao i 5 skokova i 6 asistencija, a Stefan Marković je dao 6 poena uz isto toliko skokova i 5 asistencija. 

 

Sa druge strane u Milanu su poenteri bili bolje raspoloženi. Nekadašnji bek Zvezde Kevin Panter je imao 18, a Zek Lidej i Ševon Šilds po 16 poena. Vladimira Micova nije bilo na ovom meču. 

Inače, srpski trener Aleksandar Đorđević je imao nesuglasice sa upravom kluba upravo zbog Belinelija jer ga nije uvrstio u tim odmah po dolasku, pa je čak došlo do raskida saradnja, ali na kratko...

Posle pobune košarkaša, Sale je vraćen na klupu Virtusa koji trenutno 4. u prvenstvu i beleži sjajne rezultate u Evrokupu!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading