Jokić i Meloun BESNI: Pogledajte ŠTA JE IZNERVIRALO Denver Nagetse!

Autor:

Sport

26.12.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemaju sreće ni Denver Nagetsi, a ni Nikola Jokić, na startu NBA sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun i Nikola Jokić bili su besni posle poraza od Klipersa

Dok ekipa iz Kolorada ima 0-2 od početka takmičenja, srpski centar propustio je priliku da svoje ime upiše na novo mesto u knjigama rekorda.

On je u porazu od Klipersa (121:108) bio na korak od tripl-dabla, ali mu je na kraju falio jedan jedini skok. Imao je 24 poena, deset asistencija i devet skokova.

Taj skok ispostavio se ključnim, pošto "Džoker" sada mora da čeka još godinu dana kako bi probao da obori rekord Medžika Džonsona iz 1982. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokiću je samo skok falio kako bi oborio rekord star 38 godina!

Naime, legenda Lejkersa 1982. godine počela je sezonu sa dva tripl-dabla, što niko u sledećih 38 godina nije uspeo. 

Srpski centar možda nije uspeo iz ovog pokušaja, ali ne sumnjamo da će sledeći biti uspešniji.

 

Dok se Jokić bez sumnje nervira zbog neoborenog rekorda, njegov trener Majk Maloun otkrio je da ne želi da njegov tim više igra tokom praznika.

- Mislim da nećemo nikada više igrati na Božić, jer smo kao prošle godine i sada pokazali da nismo spremni da igramo za praznik. Opet smo dobili po zadnjici u reketu (tokom prvog poluvremena). U drugom smo se vratili, ali ne možete da igrate dobro samo tri četvrtine i pobedite. Pokušavam da učinim sve što mogu kao trener da pokrenem naše momke. Ponekad smo zaista bili ravnodušni. Neki su izgledali kao da se nisu ni oznojili, igraju da bi se odigralo, ali bez čvrstine, takmičarskog naboja - istakao je američki stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading