VELEOBRT U "SLUČAJU HARDEN": Hjustonov skandal-majstor PROŠIRIO SPISAK, Roketsi SPUSTILI CENU, sve realniji trejd superstara!

Autor:

Sport

25.12.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Harden svim snagama se trudi da napusti sastav iz Teksasa, pa je sada proširio spisak destinacija koje bi prihvatio samo kako bi olakšao trejd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden u duelu sa Nikolom Jokićem

I Roketsima više postaje muka od njegovog ponašanja, pa su izgleda spustili cenu, pa Ol-star deluje sve bliže odlasku.

Originalni Hardenov spisak sastojao se od Filadelfije, Majamija, Milvokija i Bruklina, ali kada niko od tih timova nije uspeo da ugovori posao, "Brada" je odlučila da su i Portalnd Trejl-Blejzersi i Boston Seltiksi vredni njegove pažnje. 

Portland ima nekolicinu mladih i nadarenih košarkaša da ponudi, ali nije očigledan paket koji bi ponudili.

Postoje dve opcije. Ili bi Blejzersi Hjustonu dali Si Džeja Mekaluma, pikove i nekog od Nasira Litla, Anfernija Sajmonsa ili Zeka Kolinsa, ili bi probali sa paketom koji se sastoji od Nurkića, Litla, Gerija Trenta Juniora, pikova i ko zna još čega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Si Džej Mekalum morao bi da bude deo dila za Hardena

Prva opcija ostavila bi Portland bez "velike trojke", ali bi Lilard i Harden automatski postali najstrašniji par bekova na planeti. Druga bi rasporila ekipu, ali bi barem imali tri igrača na ili oko Ol-star nivoa.

Ipak, problem je u platama, pošto Harden prima 47, a Mekalum svega 28 miliona dolara, dok klinci iz ekipe Terija Stotsa, izuzev Nurkića, zarađuju znatno manje sume.

Drugi novitet na Hardenov spisku je ekipa Boston Seltiksa, a ako nas pitate, oni apsolutno mogu da sklope najbolju ponudu (izuzev možda Bruklina) za igrača Hardenovog kalibra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejlen Braun bio bi ključni deo Bostonove ponude

Boston ima prvu zvezdu u Džejsonu Tejtumu, ali su posle njega svi na Hjustonov raspolaganju.

Kada bi Seltiksi ponudili Džejlena Brauna, pikove i nekoga od Vilijamsa, Karsena Edvardsa, ovogodišnjeg pika Arona Nesmita, Hjuston bi dobio kompletan paket, a Boston savršenog partnera za mladog Tejtuma.

 

 

 

Podsećamo, Harden je svoju ispisnicu potpisao ponašanjem u poslednje vreme, kada je uhvaćen u strip klubu iako je trebao da bude u karantinu, pa je zarazio svoje saigrače, što je rezultiralo otkazivanjem njihovog prvog meča u novoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading