DEKI ZNA ŠTA "DELIJE" HOĆE: Trener Zvezde poslušao navijače, PA VRATIO VELIKOG MILJENIKA NA MARAKANU!

Autor:

Sport

25.12.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija sa pojačanjima sve je zamršenija na Marakani, ne znaju crveno-beli dali će uspeti da pojačaju sve delove tima koje žele pred ključan dvomeč sa Milanom u Ligi Evrope, ali za jedan od danas barem ne moraju da brinu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Iako je bilo problema sa njegovim dovođenjem birokratskog tipa, tim iz Ljutice Bogdana dogovorio se sa Slavoljubom Srnićem da se on vrati na stadion "Rajko Mitić"!

Dobro nam je poznato koliko polovina blizanskog para Srnić voli Zvezdu, drag je i on "Delijama", pa će jedan srčan momak poput njega, da ne spominjemo fudbalske darove, biti i te kako dobrodošao kada bude moralo da se gine za grb.

RepublikaFoto: instagram.com/dragoljub_srnic
Slavoljub i Dragoljub, braća Srnić

Saradnju su klub i Šapčanin ugovorili na godinu dana, pa će Srnić na Marakani mesečno zarađivati 9,000 evra. Ukoliko vas zanima "gro" suma, on će do kraja 2021. zaraditi 108,000 evra.

Pojačanje na krilnoj poziciji bilo je jedan od prioritetnih zadatak uprave kluba, ali se Srnić u prethodnom periodu profilisao tek kao jedan od kandidata uz Veljka Birmančevićai Lazara Tufegdžića. 

Srnić je bio "u prednosti" jer je početkom oktobra raskinuo saradnju sa španskim drugoligašem Las Palmasom, te je prethodna dva meseca proveo pod budnim okom Dejana Stankovića.

Svojim zalaganjem na terenu Srnić je još odavno "kupio" "Delije"

Srnić je u tim sa Kanarskih ostrva stigao u finišu prošlogodišnjeg zimskog prelaznog roka za pola miliona evra, ali je tek na mahove demonstrirao kvalitete sa kojim je širu fudbalsku javnost upoznao u mandatu Vladana Milojevića, što je rezultiralo prevremenim prekidom saradnjem.

Srnić je drugo pojačanje Zvezde o prelaznog roku posle Bakajoka, ali crveno-beli ne planiraju tu da se zaustave.

 

 

 

Traži se levi bek, favorit je Stefan Godfri, dok se još uvek čeka na odluku Filipa Sinkernagela, sjajnog Danca koga traži praktično pola Evrope posle sezone sa 19 golova i 24 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading