(VIDEO) Jokićev lakat za Vestbruka. Bogdan slavio

Autor:

Sport

10.11.2017

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šalimo se, ali Srbi baš imaju bliske kontakte sa MVP-ijem, posle Denvera, i Kingsi uzeli meru Oklahomi. "Bradonja" kao posednut protiv Kavsa, sa Džonom Volom sve je lakše...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić veoma dobar protiv Oklahome

Kingsi su dobili još jednu utakmicu kod kuće, u neizvesnoj završnici pala je Filadelfija. Bogdanović je ubbacio dve trojke iz šest pokušaja, meč završio sa 9 poena, 3 uhvaćene lopte i 2 asistencije.

D'Aron Foks je pogodio ključni šut 13 sekundi pre kraja, svemu tome je prethodila blokada Koli-Štajna nad Embidom. Zek Rendolf je ubacio 20 poena, rezervista Džastin Džekson odličan sa 19, od toga 11 u poslednjoj četvrtini.

Na drugoj strani Embid 22 poena, Šarić je dao 13, za Kingse dve pobede u nizu su malo skinule pritisak pred mini turneju koja sutra počinje duelom protiv Niksa.

Denver je dobio i Oklahomu, Nikola Jokić je ostvario dabl-dabl, 15 poena, 11 skokova, imao je i 3 asistencije, štafetu je posle večeri karijere Srbina protiv Netsa, preuzeo Pol Milsap, 17 poena, 7 skokova, 5 asistencija i 6 blokada! Tander očajan,  Vestbuk se ispromašivao, Karmelo je ubacio 28 poena.

Meč je rešen u poslednjoj četvrtini kada je Emanuel Mudijaj ubacio 10 od 21 poena, ponovo su gosti stali u finišu, iako su u prvoj četvrtini imali dvocifrenu prednost. Inače, Jokić je "osvetio" Bogdana, šalimo se naravno, laktom je udario po licu Vestbruka koji je dan pre dobio tehničku nakon što je i sam, nenamerno, udario Bogdanovića.

Sudar Hardena i Lebrona je pripao "Bradonji", u dramatičnoj završnici u Teksasu, Kavsi su ostali praznih ruku. Harden je ubacio 35 poena, Lebron 33, ali sjajni bek Hjustona je dodao 13 asistencija i 11 skokova. Uz to, ukrao je pet lopti, igra zaista neverovatno. U samom finišu, Hjuston je pogurao Klint Kapela sa nekoliko sjajnih poteza, na kraju i blokadom Lebronu, u poslednjem napadu na utakmici. Kavsi su izgubili šest od osam mečeva, Rouz je propustio još jednu utakmicu zbog povrede.

DeRozan je vodio Toronto do trijumfa protiv Pelikansa, ubacio je 33 poena, Ibaka dodao 19, Lovri je pogodio ključni šut u finišu. Kod gostiju sa juga, DžejRu Holidej 34 poena, 11 asistencija, ali njegova najbolja partija u sezoni nije pomogla Nju Orleansu, Dejvis i Kazins nisu bili tako dobri kao u prethodnim utakmicama, a i pored 15 skokova, "Bugi" se ispromašivao i izgubio čak sedam lopti.

I na kraju, lak poraz Lejkersa u prestonici, sa Džonom Volom sve to ide lakše, vratio se posle povrede, ubacio 23 poena, imao 8 skokova i 5 asistencija, dodao i 3 bllokade pravi lider tima.

Kod Lejkersa, Bruk Lopez 16 poena, Lonzo Bol je dao 10, uz po 8 skokova i asistencija, njegova glavna mana ostaje, i rivali to znaju, šut. Čak ga puštaju da šutira procentzi su mu očajni...

Rezultati:

Denver - Oklahoma 102:94
Sakramento - Filadelfija 109:108
Hjuston - Klivlend 117:113
Toronto - Nju Orleans 122:118
Vašington - LA Lejkers 111:95

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading