HOĆE LI SRBIN SPASITI KOKOŠKOVA: Fener blizu BOMBASTIČNOG pojačanja!

Autor:

Sport

20.12.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi otpustili su Frenka Kaminskog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov

Početkom decembra je Amerikanac srpskog porekla potpisao ugovor sa Sakramento Kingsima, ali je pred početak sezone otpušten. Karijeru će najverovatnije nastaviti u Evropi.

Kaminski je pre Kingsa imao ponudu od Fenerbahčea, ali je ipak želeo da potpiše za Kingse i ostane u NBA. Ipak, posle otkaza u Sakramentu, sve je bliži dolasku u Evropu.

Igor Kokoškov sarađivao je sa Kaminski i želeo bi da ga dovede u Istanbul. Čelnici Fenerbahčea, Kokoškov i Kaminski će ponovo pokušati da postignu dogovor oko njegovog dolaska.

To bi bilo drugo NBA pojačanje, pošto se nedavno Marko Gudurić vratio u Fenerbahče. Informaciju je preneo turski novinar Ugur Šulak.

Kaminski je ranije u jednom intervjuu naglasio da ima srpske korene i da bi želeo da zaigra za reprezentaciju Srbije, ali da neće da zauzme mesto velikom broju igrača koji su odrasli u Srbiji i prošli kroz košarkaški sistem.

Prošle sezone beležio je 9,7 poena i 4,5 skoka u proseku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading