DŽORDAN IZVISIO ZBOG MALOG PENISA! Afera koja je POTRESLA SAD, pop DIVA izabrala Pipena jer je OBDARENIJI!

Autor:

Sport

20.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli i detalji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legende Čikago Bulsa - Majkl Džordan i Skoti Pipen

Tokom devedesetih je najbolje bilo biti Majkl Džordan. Nepobediv si, omiljen, šarmantan, atraktivan na terenu i van njega.

Svi muškarci su hteli da budu Majkl, a sve žene da budu sa njim. I imao ih je na pretek. Domogao se šest prstena sa Čikago Bulsima, pobedio svako finale u kom je igrao, naosvajao se ličnih priznanja, bio najplaćeniji košarkaš na svet - ali! Jedan trofej nikada nije mogao da stavi u vitrinu.

Što bi rekao Đorđe Balašević: "Kod žena igra neki peti kec", kog Majkl nije imao, a njegov najčuveniji saborac Skoti Pipen jeste u rukavu. Preciznije, u gaćama.

Za Pipena je važila javna tajna da je imao odlične fizičke predispozicije za zadovoljavanje žena. Narodski rečeno, bio je obdaren. Džordanov ego i takmičarski duh je toliko bio jak da nije podnosio ni ako Pipen ima veće šake od njega.

To je bilo dovoljno da Skoti ima više obožavateljki, i jednu specijalnu. Onu koju su tada svi želeli.

Madonu.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Čuvena Madona

Kraljica popa, tada na vrhuncu karijere obožavala je da provodi intimne trenutke sa Pipenom. Prema priči bivšeg pomoćnog trenera Čikago Bulsa Džonija Baha, Majkl je pucao od jeda kad vidi limuzinu u kojoj je pevačica.

- Trebalo je da vidite devojke koje su čekale Pipena gde god da smo išli. Madona bi ga "pokupila" limuzinom sa đakuzijem svaki put kada smo dolazili u Los Anđeles - kaže Bah i objašnjava Džordanovo gledište na njihov odnos:

- Majkl je rekao Madoni da bi mogao bolje da je zadovoljni bolje, na šta je ona odgovorila da "nema šanse".

Džordan i Pipen su zajedno formirali jedan od najjačih tandema svih vremena. U najjačem periodu su Bulsi obarali rekorde nepobedivosti, punivši hale gde god da su dolazili.

Kako god, ostaće ova priča kao podsećanje da ipak nije sve bilo idealno.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SrBa

20.12.2020 09:17

Pa kad je Madona volela topove a ne kite. Toliko je razbušena da ni Skoti više ne može da je zadovolji.