TRENER ZVEZDE ODUŠEVLJEN posle najbolje partije u sezoni: KONAČNO SMO BILI BOLJI KADA JE BILO BITNO!

Autor:

Sport

18.12.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Obradović, Džoni O'Brajant i Zvezdin evroligaški heroj Džordan Lojd nisu krili zadovoljstvo posle pobede nad Valensijom.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović jedva je dočekao priliku da nahvali svoje pulene

Crvena zvezda savladala je "slepe miševe" rezultatom 76:73, pa je tako održala u životu nadu da može u sledeću fazu elitnog evropskog takmičenja.

Trener crveno-belih srećan je što konačno može da pohvali tim.

- Ovaj put smo najzad bili bolji u završnici. Mnogo smo srećni zbog pobede. Ovo nam je baš trebalo posle lošeg perioda i tolikih poraza. Ovo je lek. Videli ste i sami, svi su se trudili i bacali, klupa je bila na nivou pa sam baš zadovoljan generalnim utiskom koj je moj tim ostavio - istakao je Saša Obradović.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Zvezde svestan je koliko je bitna pobeda protiv Valensije

Nadovezao se odlični Džoni O'Brajant, kome je ova utakmica bila dokaz da može da se uklopi u sistem posle niza sebičnih i neefikasnih partija. 

- Sjajan je osećaj prekinuti gubitnički niz. Imali smo dosta tvrdih i neizvesnih poraza, pa smo srećni što smo posle ovakve borbe ipak pobedili. Valensija je sjajan tim, ali i mi imamo izvanredne igrače. Mnogo nam znači pobeda, zaista - dodao je Amerikanac koj je ubacio 15 poena na ovom susretu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading