OTIMAČINA OKO KOBIJEVE LOVE! Majka TUŽILA Vanesu! Traži MILIONSKU odštetu!

Autor:

Sport

19.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Lejn od ćerke želi da iznudi ovaj novac jer želi da naplati to što je u prethodnih 18 godina čuvala unuke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vanesa i Kobi Brajant

Skandal u familiji Brajant! Nepunih 11 meseci nakon smrti legendarnog NBA asa Kobija Brajanta njegova supruga Vanesa prinuđena je da tuži rođenu majku Sofiju Lejn zbog iznude u iznosu od čak 5.000.000 dolara! Ona od ćerke zahteva ovu visoku svotu novca jer je, prema njenim rečima, radila kao neplaćena dugogodišnja lična asistentkinja i dadilja za porodicu. Takođe, Vanesina majka tvrdi da joj je Kobi Brajant pre smrti obećao da će se starati o njoj do kraja života i da neće dozvoliti da joj nešto fali u penzionerskim danima.

Posle izrečenih optužbi oglasila se i Vanesa Brajant, koja je sve negirala i istakla da njena majka pokušava da nađe načine da iznudi novac od porodice.

- Podržavala sam majku skoro 20 godina i ona nikad nije bila moj ili Kobijev lični asistent niti je bila dadilja. Uvek sam bila domaćica koja nije radila i moj muž i ja smo bili 100 odsto posvećeni našim ćerkama - rekla je Vanesa Brajant.

Bivši preminuli NBA as sa suprugom je dobio ćerke Nataliju (17), Bijanku (4), Kapri Kobe (18 meseci), kao i 13-godišnju Đijanu, koja je s njim izgubila život.

- Skoro 20 godina smo organizovali da moja majka živi blizu nas, bez ikakvih troškova jer je tvrdila da nije imala nikakvog novca da kupi kuću posle svog razvoda. Kobi i ja smo smatrali da je za nju najbolje da ne živi u našoj kući. Ona sada hoće da mi unazad naplati 96 dolara na sat za navodni rad od 12 sati dnevno punih 18 godina jer je gledala svoje unuke. Njeni navodi očigledno su lažni - zaključila je udovica Crne Mambe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading