RASKOL u redovima crveno-belih: IGRAČI ZVEZDE BOJKOTUJU OBRADOVIĆA!

Autor: Ekipa Srpskog telegrafa

Sport

18.12.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašima kluba s Malog Kalemegdana smeta to što ih trener redovno vređa i zbog toga ne igraju dobro u završnicama mečeva.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović gubi poverenje svojih igrača...

Košarkaši Zvezde sastaju se večeras sa Valensijom u Evroligi, ali pred taj susret otkriveno je rasulo koje vlada u svlačionici Zvezde.

Košarkaši šampiona Srbije bojkotuju trenera Sašu Obradovića (51) jer nisu zadovoljni na koji način komunicira s njima, saznao je "Srpski telegraf".

Crveno-beli već duže vreme beleže slabe rezultate u Evroligi, a glavni razlog za ovakvo stanje je neslaganje u timu između trenera i igrača. Naime, košarkaši su veoma nezadovoljni odnosom prvog trenera prema njima i to posebno tokom utakmica.

LOŠI ODNOSI

Zbog toga su oni dosad zabeležili čak pet vezanih poraza od Barselone, Makabija, Efesa, Olimpijakosa i Albe i došli do skora 4/10 u elitnom takmičenju. A naredni duel u elitnom takmičenju srpski tim ima već danas (19.00, Sport klub 1) protiv Valensije u okviru 15. kola.

Međutim, ako Obradović ne bude promenio ponašanje, crveno-beli mogu da zaborave na pobede ove sezone.

- Crvena zvezda ima kvalitetan tim, ali su problem loši međuljudski odnosi. Igračima se ne sviđa kako se Obradović odnosi prema njima. Zbog toga ne žele da ga slušaju, već rade kako oni žele, bojkotuju ga na sve moguće načine - rekao nam je naš izvor blizak klubu i dodao:

- Posebno im smeta to što ih Saša vređa na mečevima, a to niko ne voli. Nije problem da ih kritikuje kad nešto ne valja, ali ne mora da ih vređa. Sa takvim stavom samo škodi ekipi. Oni odlično odrade trening i tu bude sve dobro, ali onda kad dođu utakmice, tim ne liči ni na šta. I to se već ponavlja iz meča u meč.

RepublikaFoto: Starsport
Ako je verovati navodima izvora, trener Zvezde zamerio se igračima uvredama tokom mečeva, pa zbog toga ne završavaju susrete kako dolikuje

NE TRPI KRITIKU

Takođe, crveno-belima smeta i to što Obradović na konferencijama redovno ističe da su igrači krvi za svaki poraz.

- Saši su svi krivi, samo on nikada nije. Nikako da vidi gde je njegova greška jer ako tim ne igra dobro, to znači i da je trener zakazao, a ne samo igrači. Tačno je da je Obradović veliki zvezdaš, ali nikako ne sme da pomisli da je on veći od tima. Niko ne može da živi na staroj slavi. To što je on beležio vrhunske rezultate dok je bio igrač za Crvenu zvezdu, ne znači da sad može da radi šta želi. Zato moraju svi da se potrude i promene stav ako žele nešto da naprave ove godine - zaključio je naš izvor.

RepublikaFoto: Starsport
Kako tvrdi naš izvor, Obradoviću su za neuspehe krivi svi sem njega...

EVROLIGA

15. kolo

Četvrtak

Efes - Armani

Žalgiris - Fenerbahče

Panatinaikos - Alba

Petak

CSKA - Zenit 18.00

C. zvezda - Valensija 19.00

Bajern - Baskonija 19.30

Olimpijakos - Real Madrid 20.00

Asvel - Himki 20.45

Barselona - Makabi 21.00

Tabela: Barselona 11-3, CSKA 11-3, Real Madrid 9-5... C. zvezda 4-10...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading