Kapiten Paritzana veruje u svoj tim pred top 16, ALI GA JEDNA STVAR STRAŠNO BRINE...

Autor:

Sport

17.12.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana obezbedili su učešće u sledećoj fazi Evrokupa, pa će sa četvrte pozicije u nastavak bez obzira na rezultat utakmice sa Valensijom u poslednjem kolu.

RepublikaFoto: KK Partizan.rs
Kapiten Partizana Novica Veličković

Kapiten crno-belih Novica Veličković veteran je kasnih faza kontinentalnih takmičenja, pa je o mogućnostima svog tima potpuno realan.

- Svaki kiks u TOP 16 fazi te vodi van prolaska dalje. Danas bukvalno svi igraju košarku, imaju respektabilne igrače. Sigurno je da neće biti lagano, ali treba hrabro ući u sve to i da gledamo da prođemo - rekao je Veličković za TV Partizan.

Sada su crno-beli saznali i poslednja dva rivala. Prvi je Trento, italijanski tim koji je posle očajnog finiša prve grupne faze završio treći u grupi D. Oni su nanizali četiri poraza, a poslednji je došao od Gran Kanarije rezultatom 67:56 na svom terenu. 

RepublikaFoto: Starsport
Partizan će u drugoj fazi Evrokupa igrati u grupi sa Lokomotivom Kubanj iz Rusije, italijanskim Trentom i Parizom

Drugi učesnik grupe je tim Levaloa pošto je Unikaha u neizvesnoj završnici uspela da izgubi od Ulma 94:90 na svom terenu. Tako je izgubila prvo mesto, prepustila ga Francuzima koji imaju isti broj pobeda, ali imaju bolji međusobni skor u duelima sa Unikahom. 

U Top 16 fazi u svakoj grupi se takmiče četiri tima koja igraju po dva međusobna meča, a samo po dva prolaze u četvrtfinale. 

 

 

 

Partizan će u drugoj fazi Evrokupa igrati u grupi sa Lokomotivom Kubanj iz Rusije, italijanskim Trentom i Parizom.

- Probaćemo da prođemo dalje, to je jedino što treba da gledamo. Bilo bi lepše da ima ljudi u hali, da je puno, domaći teren... Da je puno verovatno ne bih brinuo za prolaz dalje. Raspored nam je težak, ali treba se koncentrisati i odmarati - istakla je legenda Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading