DA LI PATI ZA PARTIZANOM? Andrea Trinkijeri SA EMOCIJAMA govorio o periodu u Beogradu!

Autor:

Sport

14.12.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri i Partizan su se razišli, ali novi trener Bajerna ima samo reči hvale o crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Sa Andreom Trinkijerijem na klupi, Partizan je prethodne sezone beležio odlične rezultate, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu, gde je pre prekida takmičenja zbog pandemije virusa korona stigao do četvrtfinala sa najboljim rezultatima u Top 16 fazi.

Italijan je odlučio da prekine saradnju sa crno-belima, i preuzme Bajer, što navijači Partizana nisu najbolje primili...

Ipak, Andrea Trinkijeri nije tek tako zaboravio sve lepe trenutke provedene u Partizanu, što potvrđuju njegove reči za Eurohups. Italijanski stručnjak ističe da je pokušavao da "ukrade" malo od svih legendi koje su kroz istoriju vodile crno-bele.

 

- Dok sam bio na klupi Partizana, imao sam priliku da živim u pravoj Kući slavnih. Ona je bila ispred mene apsolutno svakog dana. Igrači, treneri, sve sam ih izučavao i od svakoga sam pokušao nešto da "ukradem". Od Vujoševića, preko Žeravice, Nikolića, Obradovića, pa do Ivkovića. To je stvarno Kuća slavnih! Šta bih uopšte još mogao da kažem? Stvarno sve podseća na Springfild, ali ne na onaj u Masačusetsu... To je Springfild u Beogradu! - rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak je pre dolaska u Partizan čak četiri godine vodio ekipu Brose Bamberga, a pre toga bio je član stručnog štaba Uniksa, nacionalnog tima Grčke, Kantua, Juvekaserte, Vanolija i Olimpije iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading