Vlada Jovanović ponosan UPRKOS PORAZU!

Autor:

Sport

12.12.2020

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mega Soccerbet-a su imali prednost najveći deo meča, uspeli su posle preokreta Partizana da povedu u poslednjem minutu, ali su na kraju su crno-beli slavili u okviru utakmice 10. kola ABA lige koja je odigrana u Hali sportova Ranko Žeravica.

RepublikaFoto: Starsport
Vlada Jovanović

Trener Mege Vladimir Jovanović je i pored poraza u poslednjoj sekundi imao puno razloga za ponos, što je istakao i na konferenciji za štampu posle meča.

– Bila je dobra utakmica od početka do kraja. U drugom poluvremenu smo imali problem sa agresivnošću Partizana i pre svega skokom, iako smo u konačnom zbiru u tom segmentu dobili ekipu koja je najbolja skakačka ekipa u ABA ligi. Na to sam sigurno ponosan. Na kraju nismo odgovorili dovoljnom preciznošću kada su oni pojačali agresivnost i utakmica se završila kako se završila. Normalno da su presudila ta njihova dva ofanzivna skoka. Dobili smo ih u tom segmentu, ali su oni imali tajming kad da ih uhvate i prelomili su meč u tih šest desetinki. Čestitam Partizanu i čestitam svojoj ekipi na prikazanoj igri- izjavio je trener Mege.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading