Srbija jača za Nedovića, Muslija i Milosavljevića

Autor:

Sport

08.11.2017

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od devetorice igrača iz evroligaških klubova, sa spiska Aleksandar Đorđevića za prve kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo, trojica su dobila dozvolu da nastupe za nacionalni tim.

RepublikaFoto: instagram.com/nikola_kalina
Košarkaši Srbije

Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević i Dejan Musli imaju dozvolu Unikahe da igraju za Srbiju protiv Gruzije, 27. novembra, indirektno je potvrdio selektor Đorđević u izjavi za španske medije.

Njih trojica će propustiti meč sa Austrijom, 24. novembra, pošto istog dana Unikaha igra u Evroligi protiv CSKA, ali će biti na raspolaganju Đorđeviću, tri dana kasnije.

Od igrača koji igraju u Evroligi, na spisku selektora Srbije za prve dve utakmice nalaze se još Vasilije Micić (Žalgiris), Branko Lazić, Nemanja Dangubić i Nikola Jovanović (Crvena zvezda), Marko Gudurić (Fenerbahče) i Nikola Milutinov (Olimpijakos).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije će se okupiti 21. novembra u Beogradu, gde će u petak 24. novembra od 20 sati odigrati meč prvog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Austrije, a tri dana kasnije protiv Gruzije. Obe utakmice se igraju u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading