Svet se pita ŠTA JE SLEDEĆE za Aleksandra Đorđevića, a njega ZOVU STARI POZNANICI!

Autor:

Sport

07.12.2020

21:54 >> 21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sale nacionale" misteriozno je ostao bez angažmana u Virtusu iz Bolonje, pa nagađanja o njegovoj budućnosti sada lete na sve strane.

RepublikaFoto: Starsport
Šta je sledeće za Sašu Đorđevića?

Nije sporno da je Saša Đorđević neverovatan stručnjak, pa se postavlja pitanje šta posle ovakve iznenadne promene on sam želi u budućnosti.

Već smo vam približili razloge zašto je bivši selektor Srbije možda napustio Virtus, a sada razmatramo gde bi mogao da završi.

Pauza da se odmori od nagomilanih stresova posle neuspeha u Kini i traume u Bolonji nije nerealna, ali je Đorđević generalno poznat kao aktivan trener, još uvek je mlad za taj posao, pa je ipak pretpostavka da bi veoma brzo mogao da se vrati košarci.

RepublikaFoto: Starsport
Da li bi Đorđević konačno mogao da ode u NBA?

Najrealnija sledeća destinacija za njega jeste NBA. 

Možda neki sumnjaju da može da bude glava velike franšize posle neuspeha sa reprezentacijom, ali ništa ne može biti dalje od istine.

On je posvećen, ima autoritet, kao i respekt igrača, ali je problem u tome što u NBA više nema nijedne otvorene pozicije za glavnog trenera.

Pre osam godina trebao je da postane deo stručnog štaba Denvera, ali su se tada stvari zakomplikovale, pa je možda sada pravi trenutak da se uputi put Kolorada.

 

 

Tamo bi mogao da nastavi saradnju sa Nikolom Jokićem, iako mnogi smatraju da ga u reprezentaciji nije adekvatno koristio, dok bi saradnja sa kolegom iz reprezentacije Srbije Majkom Malounom svakako bila dobrodošla.

 

 

Nagađa se i o Kini, i o raznim evropskim velikanima, čak se nameće Fenerbahče i njegova loša forma kao razlog zašto bi Sale mogao da zameni Kokoškova, ali bi pravu katarzu Đorđević mogao da doživi tek kada ode u NBA, pošto ni kao igrač tamo nije nastupao. 

 

 

 

Bilo kako bilo, jedva čekamo da saznamo gde će jedan od najboljih srpskih stručnjaka nastaviti karijeru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading