Trener Denvera kuje Jokića u zvezde: NIKOLA MOŽE SVE!

Sport

08.11.2017

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija Nikole Jokića protiv Bruklin Netsa prosto je okupirala pažnju svih u NBA ligi, a trener Denvera Majk Meloun je poručio da Srbin izrasta u jednog od najboljih igrača na terenima najjače košarkaške lige sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meloun i Jokić u razgovoru sa sudijom

Koliko je Nikola bio impresivan u pobedi njegovog tima nad Netsima svedoči i frenetično skandiranje navijača Nagetsa "MVP, MVP" upućeno našem košarkašu.

Robustni Somborac bio je pomalo i iznenađen ovim sjajnim gestom fanova.

- Skandiranje je zabavno - rekao je Jokić, a onda su ga američki novinari prekinuli rečima da su navijači bili ozbiljni.

- Zašto su tako ozbiljni? Osećam se sjajno, samo sam hteo da iskusim sreću - rekao je Jokić i dodao da je tokom leta naporno radio na šutu za tri poena sa kumom u rodnom Somboru.

Trener Meloun je još jednom apostrofirao koliko je Nikola bitan šraf u mašineriji Denvera, kao i da za Srbina ne postoje stvari koje on ne moža da odradi.

- On je igrač koji može sve, ovakve igre su mu potrebne. Isto i nama. Ima jako, jako, veliki talenat, a ove sezone ima odlične procente za tri poena. Prestaću da govorim da je mlad, godine nisu važne. On je jedan od najboljih košarkaša u NBA - zaključio je Maloun, a prenosi Denver Post.

Jokić ove sezone u najjačoj ligi sveta prosečno beleži 17,9 poena, 11,6 skokova i 4,5 asistencija po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading