KONAČNO STIGAO ODGOVOR KINGSA: Zašto NISU ZADRŽALI Bogdanovića?

Autor:

Sport

01.12.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Bogdan Bogdanović je novi igrač Atlante pošto su Sakramento Kingsi odlučili da ne izjednači ponudu od 72.000.000 dolara za ugovor od četiri godine i zadrže Bogdanovića, sjajnog šutera, a sada je jasno i zbog čega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdanović je rešio da postane ograničeni slobodni agent i tako omogući sebi što bolji ugovor, a posle ponude Atlante, u Sakramentu su procenili da će im bolje biti da se rastanu sa srpskim košarkašem.

Sada se po tom pitanju obratio i generalni menadžer Kingsa Monte Mekner koji je otkrio razlog za tu odluku.

- Imali smo nekoliko dana da donesemo tu odluku. Analizirali smo iz svih uglova, stvarno. Jasno je da je Bogdan veoma dobar igrač i razlog naših uspeha, posebno krajem prošle sezone. Ali posle svega, trudimo se da zadržimo što je više moguće fleksibilnosti za budućnost. Želimo da zadržimo mogućnost da dovedemo talente u naš tim. Zato nismo izjednačili ponudu- rekao je Mekner.

 

Bogdanović je mogao da završi i u Milvokiju, pošto su se Kingsi i Baksi dogovorili oko trejda koji je Srbin odbio.

Kao ograničeni slobodni igrač je imao pravo na to i da prvo pogleda ponude drugih timova, nakon čega je odluka "pala" na Atlanta Hokse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading