Ključna karika Saša Filipovskog KONAČNO OPORAVLJENA: Košarkaš Partizana VELIKI OPTIMISTA pred nastavak borbe u Evrokupu!

Autor:

Sport

01.12.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni centar Partizana konačno se u potpunosti oporavio od povrede.

RepublikaFoto: Starsport
Vil Mozli u akciji

Vil Mozli ne oseća nikakve nuspojave posle oporavka od povrede, pa je i jedan je od najboljih igrača crno-belih u prethodnom periodu.

Ljubimac „grobara“ istakao je da se oseća dobro, baš kao i kompletna ekipa crno-belih.

– Želeo sam da budem na parketu sa saigračima, spreman sam da zajedno guramo dalje. Bilo mi je važno da se što pre vratim poslu, da pomognem timu i da počnemo da pobeđujemo. Trenutno izgledamo jako dobro, iako smo poraženi sa poenom razlike u poslednjem meču i nastavićemo da guramo tako, rekao je Mozli za klupsku televiziju.

Igrači su tokom reprezentativne pauze imali vremena za odmor, ali je bilo i više vremena za rad i upoznavanje sa trenerom Sašom Filipovskim.

– Bilo je jako važno da se odmorimo nekoliko dana. Ja se osećam dobro, provodim dosta vremena sa porodicom, posle svakog treninga sam kod kuće - ističe on.

RepublikaFoto: Starsport
Vil Mozli i Markus Pedjž u akciji

Partizan naredne nedelje očekuju dve važne utakmice, protiv Mornara u ABA ligi i Bahčešehira u Evrokupu, prenosi "Sportska centrala".

– Obe utakmice su veoma važne, spremićemo se, treniraćemo, gledaćemo video snimke - zaključio je Vil Mozli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading