Reprezentativac ODUSTAO OD NBA: DA LI IMA NADE ZA PARTITZAN?!

Autor:

Sport

01.12.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana mogli bi da dobiju veliko pojačanje u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan mogao bi ozbilno da se pojača!

Bivši košarkaš crno-belih, Džok Lendejl, okrenuće novi list u karijeri.

Čekao je Australijanac NBA angažman, čekao, ali ga nije dočekao, iako je postojalo interesovanje Milvokija, pa se sada nalazi na raskršću.

RepublikaFoto: Starsport
Lendejl je već briljirao u dresu Partizana, pa ponovna saradnja nije van reona realnosti

Fakat je da Lendejl ima još mnogo toga da pruži, pa bi mu evropski angažman lepo "legao" kada već nema mesta za njega u Americi.

Imajući u vidu kako je igrao za Partizan, kao i kakav je odnos imao sa klubom (odličan, do te mere da ga je Trinkijeri redovno ljubio u čelo i čuvao ka rođenog sina), nije nerealno da crno-beli krilnog centra privole nazad u Beograd.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fdata%2Fimages%2F2019%2F02%2F18%2F12%2F514587_trinkijeri-i-lendejl.gif%3Fver%3D1550488559%26fbclid%3DIwAR08QvfC3zwCrIntnGnjT_MP_rpjyItgp-A8ZNIVDU8YOg63tq1E6nMU0fc&h=AT2u9TcLe_4jowayP4I80uBe8U65hxnu10L8ACuuAiD5uVwHwdDEPIMiVJ874r6tIKTKa6QLrWzRFqCc0ZoVxnC_8xJ3HSuiRnST5KbgdZhviknYEqsvfYteFHO0EMPc&s=1

Jedini kamen spoticanja tu može biti činjenica da je on još uvek u domovini, gde Melburn Junajted žestoko "grize" kako bi ga angažovao.

Australijanac sa njima trenira već nekoliko meseci i neće biti iznenađenje ukoliko to bude njegova sledeća stanica.

Lendejl je posle izbijanja pandemije ostao u Australiji, a u Melburnu smatraju da će upravo oni biti najbolji izbor za održavanje forme pred Olimpijske igre u Tokiju.

– Zaista bi voleli da ga dovedemo, ugovor mu je ponuđen i nadam se da će sve brzo biti dogovoreno - rekao je trener Melburna, Din Vikerman.

 

Ugovor sa Melburnom već je potpisao bivši igrač Anadolu Efesa i Cedevite, ali i nekoliko NBA klubova, Skoti Hopson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading