Evrokup: Upozorenje za Partizan!

Autor:

Sport

07.11.2017

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana odmeriće snage sa Lokomotivom Kubanj u petom kolu C grupe Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" zakazana je za sredu, 8. novembar od 20 časova.

KK Partizan primio je dopis od Evrokupa, u kojem se opominje da će klub biti kažnjen ukoliko se prekrši zabrana pušenja u dvorani. Takođe, naglašeno je da će Partizan snositi posledice ukoliko se ponove prekršaji ubacivanja predmeta na teren.

- Energija koju navijači Partizana emituju sa tribina, zaštitni je znak svakog takmičenja u kojem igra naš crno-beli tim. Mnogo puta do sada, naši navijači su demonstrirali sa kolikim žarom daju srce, ruke i glas za Partizan.

Foto: Starsport

Ipak, određena pravila koja se tiču ponašanja u hali, ne poštuju se u potpunosti a na to je Partizanu skrenuta pažnja od strane rukovodstva Evrokupa u kojem se klubovi upozoravaju da je pušenje u dvoranama zabranjeno i da će sledeći prekršaji biti ispraćeni sankcijama.

U istom dopisu, još jednom su naglašene i oštre sankcije za ispade poput ubacivanja sitnog novca, upaljača i drugih mekih i tvrdih predmeta u teren.

Stoga, KK Partizan NIS apeluje na navijače da se na sutrašnjoj utakmici protiv Lokomotive Kubanj uzdrže od svega što klubu može naneti štetu.

Srce, ruke glas! Za pobede, za Partizan! - stoji u saopštenju KK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading