SUSEDI NA KOLENIMA: Britanci obrukali Crnogorce i udaljili ih od plasmana na EP!

Autor:

Sport

29.11.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Velike Britanije šokiralu su Crnu Goru. Ostrvljani su sa 74:59 u 4. kolu kvalifikacija za Eurobasket.

RepublikaFoto: fiba.com
Veliko iznenađenje u francuskom Pou

"Đetići" su pobedom mogli sve da završe, ali su izgubili i to, što je po njih problematično, većom razlikom nego što su pobedili u prvom susretu kada je bilo 81:74 u Podgorici.

Sada su i jedni i drugi na skoru 2-2, ali bi taj međusobni skor mogao da bude ključan u borbi za drugo mesto na kraju. Između njih će se voditi borba za drugo mesto u grupi, pošto je Nemačka koja ima skor 1-3, kao domaćin već na Evrobasketu. Crna Gora u poslednja dva kola mora da ima bolje rezultate nego Velika Britanija protiv istih rivala, Nemačke i Francuske.

Crna Gora je u prvoj četvrtini primila čak 28 poena, a potom to nije uspela da nadomesti u nastavku. Naprotiv, ubacila je samo 22 poena u drugom poluvremenu i na kraju meč završila sa svega 59.

Nije bilo rešenja za Gabrijela Olasenija koji je ubacio 28 poena i imao osam skokova, a Majls Heson je upisao 15. U selekciji Crne Gore, Marko Simonović je bio najefikasniji sa 14 poena, dok je 11 ubacio Nemanja Đurišić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading