BOMBA ZA EVROKUP! NBA pojačanje POTPISALO zbog LEGENDE!

Autor:

Sport

27.11.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon stavljenog parafa.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković i Miloš Teodosić

Italijanski košarkaš Marko Belineli potpisao je ugovor sa Virtusom, a u razgovoru za italijanske medije istakao je da je došao zbog srpskog plejmejkera Miloša Teodosića.

- Imao sam ponude od NBA timova, ali nijedna nije bila dovoljno dobra da me motiviše da ostanem tamo. Volim košarku i volim da budem deo nečega bitno, ako ću biti deo tima želim i da igram, da budem protagonista. Kada nisam dobio ponude koje želim, počeo sam da se osvrćem na ponude iz Evrope i tada se jedna izdvojila, Virtus Bolonja. Za nekoliko sati sam doneo odluku, sve je bilo nekako brzo, a pomogli su mi ljudi iz mog okruženja. Virtus ima prelepu priču, u tom timu sam imao debi u profesionalnoj košarci, a onda su bakrotirali i morao sam da odem. Vraćam se tamo gde je sve počelo, to je veliki klub pun tradicije i sada imaju sjajne igrače poput Miloša Teodosića. Zato sam i odlučio da se priključim - izjavio je Belineli.

Ciljevi Virtusa su jasni, a tako razmišlja i Belineli...

- Nikada nisam osvojio Evroligu. Sa Fortitudom sam bio šampion Italije, ali je vreme za nove trofeje u vitrini - kaže Belineli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading