NEMOGUĆE: Jokićevi Nagetsi NAJVEĆI GUBITNICI PRELAZNOG ROKA!

Autor:

Sport

26.11.2020

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je u ekipi koja ima velike ambicije, ali se mnogi pitaju da li ona sada ima dovoljno dobar kadar za najveće domete.

RepublikaFoto: YouTube/Printscreen/House of Highlights
Nikola Jokić

To nije promaklo ni jednom od manje pažljivih NBA eksperata, pa je čak i Kendrik Perkins označio Denver kao najvećeg gubitnika u dosadašnjem toku prelaznog roka.

dok navijači Lejkersa, recimo, slave dolazak novog asa u klub, i to Marka Gasola (a prethodno je stigao i najbolji "šesti čovek lige", Montrezl Herel iz Klipersa, čime je dodatno osnažena centarska linija), u Jokićevom Denveru potpisali su 24. pika s drafta, beka Ar-Džej Hemptona, koji je dobijen u razmeni četiri kluba, te neobičnog Bol Bola, sin čuvenog Manutea Bola, kao i Fakunda Kampaca, Džamajkla Grina i Ajzeu Hartenštajna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bol Bol trebao bi da zameni odlazežeg Mejsona Plamlija

Bol mlađi je i prošle sezone bio u ekipi Nagetsa, dobio je čak i šansu u "NBA mehuru" u Diznilendu, a sada je na oduševljenje mnogih navijača tog kluba potpisao "pravi" ugovor - pa je bogatiji za 4,2 miliona dolara, koliko će dobiti za dvogodišnju saradnju. Međutim...

Kendrik Perkins, analitičar ESPN-a i nekadašnji NBA košarkaš, svrstao je Denver Nagetse u najveće gubitnike prelaznog roka sa razlogom.

Perkins i iskusna novinarka Džeki Mekmulan, zajedno sa voditeljkom Rejčel Nikols, razgovarali su o pobednicima i gubitnicima ovogodišnjeg prelaznog roka za slobodne igrače.

Iako i Bol i Hempton imaju ogroman potencijal, Nagetsi će teško nadoknaditi odlaske sjajnog Džeramija Granta, kao i Mejsona Plamlija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pored Plamlija, klub je napustio i sjajni Džerami Grant

Prelazni rok i dalje traje, ali većina ekipa je kompletiralo tim, a među njima su i Denver Nagetsi koji, po Perkinsu, spadaju u ovu drugu kategoriju.

- Želeo bih da dodam jednu stvar. Denver Nagetsi su trenutno gubitnici ovog prelaznog roka. Izgubili su Džeremija Grenta, a mislim da je trebalo da urade sve kako bi ga zadržali, pogotovo zbog odbrane, širokih ramena, atleticizma... U zapadnoj konferenciji vam je potreban takav igrač zbog Lebrona Džejmsa, Kavaja Lenarda i ostalih krilnih košarkaša. Dozvolili su da ga puste i dosta su izgubili time - rekao je Kendrik Perkins, a prenosi "B92".

 

Ako Kampaco bude procvetao i ako se biseri razviju, već u januaru ćemo zaboraviti na ovu prognozu, ali ukoliko se Denver bude mučio, Kendrik Perkins ispašće pravi mudrac...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading