Đorđević doveo NOVU IGRAČKU Teu i Markoviću: Virtus ANGAŽOVAO POJAČANJE IZ NBA!

Autor:

Sport

26.11.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada budete videli koga je Saša Đorđević doveo u Bolonju, nećete sumnjati da Virtus može da se bori za titulu sa Armanijem.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Đorđević angažovao je Italijana iz NBA

Košarkaška bomba odjeknula je Italijom kada se pročula vest da se reprezentativac i dugogodišnji NBA as vraća u domovinu.

U pitanju je Marko Belineli, koji se u Seriju A vraća posle 13 dugih godina provedenih u Americi.

Iskusni šuter, pobednik Ol-star takmičenja u trojkama 2014, danas će dogovoriti sve detalje sa timom iz Bolonje i postaće saigrač Miloša Teodosića, Stefana Markovića i ostatka tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teodosić će bez sumnje biti oduševljen novom metom za senzacionalne asistencije

Nije potrebno isticati koliko će Belineli pojačati Đorđevićevu ekipu i koliki će kvalitet i iskustvo doneti posle NBA karijere koja je trajala skoro deceniju i po.

U NBA je nastupao za Golden Stejt, Toronto, Nju Orleans, Čikago, San Antonio, Sakramento, Šarlot, Atlantu, Filadelfiju i opet za San Antonio, a zanimljivo je da je pre selidbe preko okeana do 2007. takođe igrao u Bolonji, ali za Fortitudo.

 

 

 

Sa tim timom je 2005. osvojio titulu, tada kao 19-godišnji talenat, a sada će imati priliku da se sa znatno jačim timom suprotstavi Armaniju i ponovi taj uspeh, kao što će da pomogne timu da stigne što dalje u Evrokupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading