SRBIN JE GLAVNA VEST U NBA: Bogdanović NAPUSTIO Kingse - hvala vam, vaš Bogi!

Autor:

Sport

25.11.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović napustio je Sakramento Kingse i postao novi član Atlante!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Srpski bek definitivno razdužio opremu Kingsa posle tri i po godine i da je postao član Atlanta Houksa za 72 miliona dolara.

Pošto je Bogdan ograničeno slobodan igrač, Sakramento je prošle noći imao pravo do ponoći da izjednači tu Atlantinu ponudu, ali je odlučio da se povuče iz pregovora i da se okrene igračima koji su ostali u timu - beku Badiju Hildu, plejmejkeru Dieronu Foksu i centru Marvinu Begliju, koga su birali na NBA draftu pre Luke Dončića.

Srbin se emotivnom porukom oprostio od Kingsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Velika zahvalnost Sakramento Kingsima što su me sa toliko ljubavi dočekali u NBA ligi. Hvala vam što ste mi dozvolili da pratim svoje snove! Hvala navijačima i gradu što ste me ugostili i podržavali čitavo vreme. Nedostajaće mi prijatelji, saigrači i jedni od najboljih navijača u NBA! Hvala vam, vaš Bogi-napisao je Bogdan na Tviteru.

Bogdanović će u sledećoj sezoni igrati u Atlanti zajedno Trejom Jangom, Režonom Rondom, Danilom Galinarijem, Džonom Kolinsom, Klintom Kapelom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading