"GROBARI" NIKAD BRUTALNIJI: Uvredljiva poruka Koriju Voldenu ZBOG IZDAJE!

Autor:

Sport

24.11.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji u pobedi Zvezde nad Partizanom bio je Kori Volden koji je uz 16 poena dodao i 4 asistencije i 2 ukradene lopte.

RepublikaFoto: ABA liga
Okršaj Voldena i Pejdža

Američki bek je prošle sezone nastupao upravo za Partizan, a navijači crno-belih mu nisu oprostili odlazak u tabor večitog rivala. 

Njemu su "Grobari" poslali uvredljivu poruku. 

- Bordel je crven, lojalnost je zlatna. Novac je samo papir, Kori Volden je ku*va- stoji na natpisu koji je razvijen od strane navijača Partizana na Novom Beogradu. 

Volden je počeo evropsku karijeru u Ostendeu, potom je dve sezone nastupao za Hapoel Holon, da bi 2019. godine stigao u Partizan. Na početku ove sezone stigao je u redove Crvene zvezde, sa kojom prvi put u karijeri igra Evroligu i jedan je od lidera ekipe. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cigi

24.11.2020 12:22

Е па сад гробари, чекам да оспете паљбу и по Мачвану. Ем вас је откачио, ем вас је тужио суду! За 95.000 евра колико му управа дугује. Без камата. Сретно вам било, са вама самима!