NA POMOLU NAJBOLJI TIM U ISTORIJI: Lejkersi žele SUPERSTARA, sve zavisi od Dejvisa i Lebrona!

Autor:

Sport

23.11.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi planiraju da dovedu Janisa Adetokumba

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jans i Nikola Jokić

Ovu ideju "jezeraša" izneo je poznati novinar ESPN-a Brajan Vindhorst.

Da bi se to desilo, Džejms i Dejvis moraju da potpišu znatno manje ugovore. Entoni Dejvis je izašao iz trenutnog ugovora i odlučio da postane slobodan igrač. To je uradio kako bi razmotrio novu ponudu Lejkersa i plan za budućnost, a za sada nema dileme da će napustiti redove šampiona. Dejvis će sačekati da vidi da li će Janis potpisati supermaks ugovor.

Milvoki Baksi nude Janisu ugovor na šest godina od preko 250.000.000 dolara i tako ga zadrže u ekipi. Ako mu ne ponude najveći mogući ugovor i Janis ne potpiše ništa, naredne sezone je slobodan igrač. U tom slučaju bi Dejvis ove sezone potpisao ugovor na godinu dana, uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oni se pitaju... Entoni Dejvis i Lebron Džejms

Lebron Džejms bi zatim naredne godine izašao iz maksimalnog ugovora, pošto ima tu opciju i smanjio značajno platu, što bi uradio i Dejvis. Tada bi Dejvis i Lebron privoleli Janisa da dođe u Los Anđeles, kako bi napravili najjači tim svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading