NIJE SAMO PEJDŽ: Filipovski ostao bez još jedne UZDANICE pred "večiti" derbi!

Autor:

Sport

22.11.2020

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan žestoko hendikepiran.

RepublikaFoto: Starsport
Neće ga biti na derbiju - Markus Pejdž

Ljubitelje košarke očekuje prvi večiti derbi ove sezone. Partizan će sutra (23.11) od 21 sat biti domaćin Crvenoj zvezdi u "Hali sportova Ranko Žeravica" na Novom Beogradu u okviru 8. kola ABA lige.

Pred prvi košarkaški večiti derbi sezone, situacija u Partizanu nije baš sjajna. Tek što je potvrđeno da Markus Pejdž zbog slomljenog nosa neće moći da istrči na parket, pojavila se informacija da je za duel sa Crvenom zvezdom pod znakom pitanja još jedan igrač.

RepublikaFoto: twitter.com/PartizanBC
Erik Mika

To je Erik Mika, centar koji je letos stigao u Partizan. Nezvanično, Amerikanac ima zdravstvene probleme i sada nije poznato da li je reč o koronavirusu. U svakom slučaju, njegovo igranje je pod velikim znakom pitanja.

Podsetimo, ranije je Partizan ostao bez Ognjena Jaramaza. Odličnom beku je skinut gips sa ruke, počeo je lagano da trenira i uskoro bi trebalo da se nađe na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading