NJEGOV PRVI VEČITI DERBI: Ovako je Obradović prokomentarisao predstojeći duel sa Partizanom!

Autor:

Sport

22.11.2020

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva meča u Evroligi Crvenu zvezdu čeka još jedan težak zadatak, večiti derbi protiv Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Zanimljivo, predstojeći duel bepogradskih timova biće 43. u regionalnom takmičenju i skor je 21-21.

- Za mnoge je ova utakmica sud da si dobar ili nisi. Za mene, presudan je samo krajnji rezultat u sezoni. Mi želimo ovu pobedu iz više razloga, ali na prvom mestu zbog prednosti domaćeg terena u plej-ofu - počeo je Obradović.

Kako je naglasio, u derbijima nema favorita, bez obzira na stanje na tabeli koje kaže da Zvezda ima skor 7-0, a Partizan 4-3.

- Partizan ima dobar spoj atletskih igrača i iskustva, tim koji je drugu godinu zajedno i sigurno da među njima nema tajni, poznaju se dobro. Igraju dobro u poslednje vreme, dobili su vezane utakmice u ABA ligi i Evrokupu. Sa druge strane, mi posle dve teške nedelje putovanja, nespavanja i teških utakmica, sve to želimo da ostavimo po strani i odigramo najbolju moguću utakmicu i dođemo do bodova.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

Kapiten crveno-belih Branko Lazić odigrao je mnogo mečeva sa Partizanom.

- Specifična utakmica koja ima svoju težinu kada god se igra i u kojim god okolnostima se igra. Ove nedelje izlazimo iz vrlo teške serije utakmica u kojoj smo odigrali već sedam mečeva za praktično 15 dana, sada nam predstoji derbi. Nećemo imati previše vremena za pripremu utakmice sa rivalom koja igra dobro, koji je upisao nekliko važnih pobeda, i sigurno u dobrom raspoloženju očekuje ovaj meč. Dobro se poznajemo, Imamo dobru situaciju na tabeli, ali želimo da odigramo ovu utakmicu na najbolji mogući način, čvrsto u odbrani, raznovrsno u napadu, pridržavajući se dogovora pre utakmice - poručio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading