SVAŠTA SE IZDEŠAVALO: Denver napravio VELIKE promene u timu!

Autor:

Sport

21.11.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekla noć bila je veoma uzbudljiva za Denver Nagetse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Denver je ostao bez dosadašnjeg krilnog centra i centra, ali se pojačao jednim igračem koji pokriva jednu od tih pozicija, kao i plejmejkerom.

Najznačajniji odlazak je odlazak Džeremija Grenta, koji se sa Detroit Pistonsima dogovorio o trogodišnjem ugovoru vrednom 60 miliona dolara.

U "Motor City" je takođe otišao i rezervni centar Nikoli Jokiću, Mejson Plamli. On će u naredne dve godine zaraditi 15 miliiona u Pistonsima.

Denverov prioritet tokom ovog prelaznog roka bio je da da novi ugovor Grentu, mediji su preneli da su spremni da mu ponude 20 miliona godišnje koliko mu je dao Detroit, ali na kraju do dogovora, iz nekog razloga, nije došlo.

Uprava "grumenja" je hitro reagovala, pa kao zamenu za njega pronašla dosadašnjeg krilnog centra LA Klipersa, Džamajkla Grina. On je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 15 miliona sa Nagetsima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pravi novi tim... Majk Meloun

Nezvanično je ozvaničen i dolazak argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca iz Real Madrida, ali trenutno nije poznato koliko novca će zarađivati, ni koliko godina će trajati ugovor.

Dolazak Kampaca ne znači odlazak trenutnog bekap plejmejkera Montea Morisa, već samo dobar posao Denvera koji je želeo da omalenom Argentincu pruži prvu NBA priliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading