SVAKOJ SERIJI DOĐE KRAJ: Sjajni Milutinov srušio crno-beli Bajern!

Autor:

Sport

19.11.2020

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši CSKA savladali su Bajern u Minhenu sa 89:81.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Bio je ovo i srpski okršaj Vladimir Lučić – Nikola Milutinov koji je prelomio centar sa ostvarenim "dabl-dablom" od 18 poena i 12 skokova.

Iako je bio "iks-faktor" za pobedu, Milutinov je meč završio na klupi sa ledom na oku, jer je dobio udarac od Rejnoldsa zbog kog nije mogao da nastavi meč.

Tim Andree Trinkijerija je bio egal rival poslednjem šampionu Evrope sve do poslednjih pet minuta kada je usledila serija od koje se Bavarci nisu oporavili.

Pored Milutinova, lovorike za trijumf "Armejaca" idu Majku Džejmsu, koji je ušao "u zonu" u pravom momentu i šutevima sa distance slomio protivnika. Amerikanac je ubacio 25 poena

U ekipi Bajerna najbolji je bio Boldvin sa 19 poena i pet asistencija, a pratio ga je Rejnolds sa 19 poena i osam skokova. Vladimir Lučić je meč završio sa devet koševa, i po jednom asistencijom i uhvaćenom loptom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading