Oglasili se HEROJI PROTIV MILANA: Udarni tandem Zvezde ODUŠEVIO SKROMNOŠĆU!

Autor:

Sport

19.11.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda sinoć je ostvarila veliku pobedu protiv Milana u Evroligi, a povodom ovog uspeha oglasio se i udarni tandem ekipe sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Džordan Lojd i Kori Volden rekli su sa su crveno-beli sinoć protiv Armanija ostvarili veoma važnu pobedu.

Četa Saše Obradovića u Milanu je pobedila domaći tim 87:79 u 9. kolu Evrolige.


- Veoma važna pobeda, želeli smo da se na pravi način pokažemo kao tim i to smo uradili. Ovo je bila velika timska pobeda. Ročesti je odigrao sjajno, svi smo dali pravi doprinos i ovo je prava timska pobeda. Svi koji su danas igrali su MVP ovog meča, igrali smo zajedno kao pravi tim - istakao je Lojd.
RepublikaFoto: Starsport
Skromni Lojd pohvalio je neopevanog heroja meča u Italiji, Tejlora Ročestija



Njih dvojica prednjačili su u pobedničkom timu - Lojd je imao 17 poena i pet asistencija, a Volden je dodao 15, pa se i on oglasio.

- Trebalo nam je ovo, još jedna pobeda u gostima. Svako je odradio svoj deo posla. Imali smo neke teške trenutke, ali sam srećan što smo uspeli da izvučemo pobedu. Nismo mnogo razmišljali o prvom poluvremenu, bili smo fokusirani jer nismo želeli da nam izmakne još jedna pobeda- rekao je Volden.
RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda - KK Milan

Crveno-belima sledi i put u Barselonu gde ekipu Crvene zvezde u petak čeka i meč 10.kola protiv trenutno vodećeg tima na tabeli, dok Zvezda ima skor 4-5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading