EUFORIJA U HUMSKOJ: "Grobari" OVO čekaju još od ODLASKA Trinkijerija!

Autor:

Sport

17.11.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri

Košarkaši Partizana u utorak od 20:30 časova dočekuju Uniks u meču grupe A Evrokupa.

Okršaj sa Rusima "Grobare" mislima vraća u mart mesec, kada su crno-beli imali obezbeđeno prvo mesto u svim takmičenjima koje su igrali, uz najavu krcate beogradske arene uoči četvrtfinala drugog po rangu evropskog takmičenja.

Čini se da je kucnuo čas za prvu veliku pobedu od odlaska Italijana. Ona je važna, kako na psihološkom, tako i na rezultatskom planu, jer se Partizan grčevito bori za Top 16 fazu Evrokupa.

Od dolaska trenera Filipovskog, ekipa je zabeležila dve pobede, evropski okršaj sa Venecijom je odložen zbog koronavirusa, a sada sledi paklena nedelja. Nakon dva duela u Evropi u narednom kolu ABA lige na programu je "večiti" derbi protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Naslednik Vlade Šćepanovića - Sašo Filipovski

Osvajača Kupa Radivoja Koraća sa Uniksom čeka vraški težak posao, što potvrđuje i rezultat iz Kazanja gde je ruski predstavnik 14. oktobra slavio sa ubedljivih 23 poena razlike (93:70).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading