PAKAO ČEKA CRNO-BELE: Filipovski otkrio šta je KLJUČNO pred DERBI u Evrokupu!

Autor:

Sport

16.11.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trener "parnog valjka", svoje utiske izneo i Nemanja Gordić.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Sašo Filipovski

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski izjavio je da će u meču 8. kola Evrokupa protiv Uniksa biti najvažnija enegrija.

Crno-beli će sutra od 20.30 u hali "Ranko Žeravica" dočekati ekipu iz Kazanja.

Zbog problema Huventuda i Venecije sa virusom korona, Partizanu su odloženi mečevi 6. i 7. kola, pa sutrašnji duel dočekuju sa činkom od dve pobede i tri poraza.


- Nemamo mnogo vremena za odmor i sada je trenutak kada treba biti najpametniji. Najvažnija će biti energija. Imamo tri utakmice u sedam dana, sa mnogo jakim protivnicima. Prvi na redu je Uniks, koji ima veliki individualni kvalitet i zato će biti važno da imamo visoku koncentraciju i da se pametno spremamo za svakog protivnika - jednog po jednog - izjavio je Filipovski za klupski sajt.

Plejmejker Nemanja Gordić je pred sutrašnji duel ističe da je bitno da timski zaustave rivala.
 
RepublikaFoto: Starsport
Košarkaš Partizana Nemanja Gordić

- Iako znamo raspored, sva pažnja nam je usmerena ka prvom sledećem rivalu. Ekipu Uniksa čine jako dobri igrači i veliki broj njih ima puno poena u svojim rukama. Mi ih moramo zaustaviti timski, uz maksimalnu energiju tokom svih 40 minuta. Veoma je važno da od početka utakmice, od prve lopte, budemo 100 posto koncentrisani i da kroz igru koja nam više odgovara pravimo rezultat - rekao je Gordić.


Nakon meča sa Uniksom, košarkaši Partizana će utakmicu 6. kola protiv Huventuda odigrati već u četvrtak,a serija teških mečeva biće kompletirana 23. novembra, kada crno-beli dočekuju Crvenu zvezdu u ABA lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading