"GROBARI" BUKVALNO U TRANSU: Lučić DOMINIRA Evroligom pa PROGOVORIO o Partizanu!

Autor:

Sport

15.11.2020

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle odličnih igara.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić

Krilni centar Bajerna Vladimir Lučić beleži fenomenalne brojke u Evroligi ove sezone, a u razgovoru za "B92.net" dotakao se i situacije u Partizanu.

Srpski reprezentativac je najpre otkrio da periodično razgovara sa trenerom Bavaraca Andreom Trinkijerijem o crno-belima.

- S obzirom da sam ja igrao pet godina za Partizan, a on ih trenirao prošle sezone, normalno je da pričamo o Partizanu. S vremena na vreme se nametnu neke teme – nakon nekih utakmica Partizana prokomentarišemo nešto, ali sve u nekoj normalnoj konverzaciji, ništa specijalno - izjavio je Lučić.

RepublikaFoto: Starsport
Italijanski strateg koji je preporodio Partizan - Andrea Trinkijeri

Srpski igrač je dodao da redovno prati mečeve "parnog valjka", uz veliku emociju.

- Normalno, to je klub u kom sam odrastao i koji ću uvek pratiti. Imam prijatelje tamo, sa kojima se često čujem. Čujem se sa Gordom i Dangubom, koji mi je donedavno bio saigrač ovde u Minhenu i sa kojim imam super odnos. Upućen sam u situaciju u klubu, gledam utakmicu kada stignem da pogledam, a kada nemam vremena pogledam stastistiku, ali sve u svemu pratim redovno. U domaćoj štampi su uvek Partizan i Zvezda u fokusu, pa hteo ne hteo, ne možeš ni da izbegneš - zaključio je Vladimir Lučić.

Podsetimo, Bajern ima šest pobeda u Evroligi, gde nakon osam rundi zauzima drugu poziciju na tabeli, a srpski as beleži "monstruozne" brojke - 15,8 poena u proseku, uz fantastične procente šuta – 75% za dva poena, 57,8% za tri i 90,2% sa linije za slobodna bacanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading