Luka i Boban IGRAJU KOLCE OD SREĆE: U Dalas STIŽE JOŠ JEDAN EVROPLJANIN!

Autor:

Sport

14.11.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalas Maveriksi mogli bi da budu jači za još jednu zvezdu sa "starog kontinenta".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović i Dončić mogli bi da dobiju sjajno pojačanje

Kako navode mediji iz Teksasa, u drugoj po veličini državi u SAD krčka se ozbiljan posao.

Vlasnik Maveriksa Mark Kjuban uveliko je u potrazi za pravim delovima koje može da uklopi oko Luke Dončića, pa je izbor pao na dugogodišnjeg NBA veterana i jednu od najvećih evropskih zvezda u ligi.

U pitanju je Danilo Galinari.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Danilo Galinari

Ovaj 32-godišnjak igra poziciju krilnog centra, a prošle sezone nosio je dres Oklahoma Siti Tandera, gde je sa velikim uspehom nastupao kraj Krisa Pola i Šeja Gilgusa Aleksandera. 

On je u minuloj sezoni beležio 18,7 poena po utakmici, tako da bi predstavljao veliki plus u napadu bilo kog tima koji ga dovede.

On je postao slobodni agent kada se sezona završila, pa će od 20. novembra biti slobodan u izboru sredine. Nagađa se da bi mogao da traži između 15-20 miliona dolara, ali ta cifra nije fiksna.

 

 

 

Tu uskaču Maveriksi, koji doduše nemaju nešto mnogo prostora ispod limita kada su finansije u pitanju, ali imaju da ponude tim spreman na borbz za titulu.

Kjuban je poznat kao veliki majstor kada su akvizicije u pitanju, ipak je on čovek koji je ubedio Atlantu da mu prosledi pik kojim je izabrao Dončića, da ne pominjemo krađu Kristapsa Porzingisa, pa nije nerealno da bi Italijanskog "Petla" mogli da vidimo u dresu Mevsa sledeće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading