FILIPOVSKI HRABRI IGRAČE: Najvažnije je što smo pronašli PUT KA POBEDI!

Autor:

Sport

14.11.2020

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepotrebno se Partizan mučio protiv Cibone i na kraju slavio uz dosta muke. Ali, pobeda se računa, a za trenera Saša Filipovskog to je najvažnije.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

Partizan je slavio 82:75 u sedmom kolu ABA lige.

- Mi smo počeli dobro u napadu, u odbrani smo primali previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini bio je pad koncentracije i susreli smo se sa povredama i problemima sa faulovima. Morali smo nekako da odreagujemo, pošto nismo trenirali sa igračima na pozicijama koje nisu njihove. Sve u svemu, uvek mora da se nađe put ka pobedi i našli smo put kad pobedi, primili smo manje poena u drugom nego u prvom poluvremenu- rekao je Filipovski posle meča.

 

Crno-beli su bili veliki favoriti, ali su protivniku dozvolili da se vrati u meč, a onda i da se igraju sa živcima svojih navijača.

RepublikaFoto: Photo: Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic & Domagoj Vranar/ABA

- Zadovoljan sam pobedom, a u igri normalno da ima malo uspona i mnogo padova i treba na tim stvarima mnogo da se radi. Najvažnije da uspemo da se saniramo i da nas prođu povrede i da možemo normalno da radimo, jer nas u narednih 10 dana čeka težak ritam- rekao je Sašo Filipovski.

Partizan sad čeka "večiti" derbi protiv Crvene zvezde, a onda i dueli sa Mornarom i Megom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading