Klipersi SKLAPAJU "VELIKU TROJKU": Tim iz Los Anđelesa JURI OL-STAR PLEJMEJKERA!

Autor:

Sport

11.11.2020

12:18 >> 12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Klipersi neslavno su napustili prošlosezonski plejof, izgubivši od Jokića i Denvera 4-3 posle vođstva od 3-1, pa sada traže treću zvezdu koja bi ekipi donela titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rasel Vestbruk meta je Los Anđeles Klipersa!

Otpustili su Klipersi trenera, promovisan je Tajron Lu, najavljenje su drastične promene, pa uopšte ne čudi informacija da se juri još jedan Ol-star pored Kavajia Lenarda i Pola Džordža.

Ovom drugom moglo bi posebno da se svidi ime o kome je reč, pošto je već, i to na zavidnom nivou, igrao zajedno sa njim u Oklahomi.

Ako niste pogodili do sada, u pitanju je ni manje ni više nego Rasel Vestbruk!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vestbruk je već delio svlačionicu sa Džordžom u OKC-u, ali kako bi se uklopio sa Lenardom?

On trenutno nastupa za Hjuston Roketse, a gledajući da su i oni imali lošu sezonu, ni njegova budućnost nije sigurna.

Rakete su takođe otpustile dugogodišnjeg trenera Majka D'Antonija, koji je tim faktički "upucao u nogu" pokušajima da sagradi ultra-mali tim u NBA trejdovanjem jedinog centra Klinta Kapele i dovođenjem Vestbruka, pa bi njegov "proteže" sada mogao da promeni sredinu.

 

 

 

Klipersi iznenađujuće imaju delove kojima bi mogli da omoguće trejd za Vestbruka, pošto se podrazumeva da nadoknadu na draftu Hjuston ne može da dobije zbog "Brodijevog" ogromnog, 40 miliona dolara vrednog, ugovora. 

Najrealnija opcija je takozvani "sajn-end-trejd" sa ekipom iz Teksasa, gde bi za Vesbruka Klipsi dali Montrezla Herela, kome bi predhodno produžili ugovor, plus nekoliko pokretnih delova. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Montrezl Herel (sredina) mogao bi da bude glavni deo trejda za "Brodija"

Nije najjasnije dali ovakav sklop dominantnih igrača može da donese Leri O'Brajen trofej, ali svakako vredi pokušati.

Ipak, nisu Klipersi jedini koji se interesuju za "Brodija", već i Nju Jork Niksi gaje nadu da velikim tržištem i životom u Nju Jorku mogu da privole ovog momka iz Kalifornije u tim kome očajnički treba bilo kakva zvezda, ma koliko koštala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading