VELIKA ŠTETA... Posle ODLAGANJA, Partizan saznao još jednu LOŠU vest iz Evrokupa!

Autor:

Sport

10.11.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ishod je mogao da bude drugačiji.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači KK Partizan

Košarkaši Uniksa savladali su Bašakšehir u Istanbulu u okviru grupe A Evrokupa rezultatom 70:67 (7:22, 24:12, 22:14, 17:19).

Turci su mnogo bolje započeli susret, u jednom momentu su imali i "plus 17" (22:5), ali je onda usledila furiozna igra ruskog predstavnika koji je odneo dva boda nakon neizvesne završnice.

Na 17 sekundi do kraja Uniks je imao vođstvo 65:64, kada je Burak Jildizi dobio tehničku grešku koja je goste odvela na 68:64. Pogodio je domaćin potom i trojku za 68:67, da bi Aldridž nesportski faulirao Džamara Smita koji je bio precizan sa linije penala za kraj.

Kod pobednika Džamar Smit bio najefikasniji sa 17 poena i pet asistencija. Džon Braun je dao 13, dok je bivši igrač Zvezde Nejt Volters imao osam poena uz 4 asistencije.

U domaćoj ekipi Erik Grin je zabeležio 23 poena, Džamal Džons 14, Burak Jildizli 13 i još je Džoš Ovens sa 11 poena bio dvocifren.

Ovakav ishod utakmice sigurno ne ide na ruku Partizanu, s obzirom da turski tim još uvek nije osetio slast pobede, pa su mu šanse za prolaz u Top 16 fazu na nivou teorije, dok je Uniks ubedljivo savladao crno-bele u prvoj fazi u Kazanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading