Oduševljala NBA skaute, a na Balkanu je IZAZVAO HAOS: RAT SRBIJE I HRVATSKE OKO "NOVOG LUKE DONČIĆA"!

Autor:

Sport

10.11.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope, Mario Nakić, sjajnim partijama u Ostendeu privlači veliku pažnju košarkaških znalaca širom sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Nastupi Marija Nakića podstakli su Hrvate da pokušaju da ga "ukradu" reprezentaciji Srbije

Momak rođen u Beogradu veliki je projekat Reala iz Madrida.

Kraljevski klub je Nakića poslao na pozajmicu u Belgiju, a tamo je ovaj mladić zaista zaslužio epitet "Novog Luke Dončića".

On, jednostavno, igra sjajno u Ostendeu. Na poslednjem meču protiv Šarloa postigao je 25 poena i upisao devet skokova.

 

Svojim igrama privukao je čak i pažnju NBA skauta, pa ga je pohvalio čuveni Džonatan Dživoni, ekspert za evropsko tržište u najjačoj ligi na svetu.

- Prilično impresivna predstava 19-godišnjeg Marija Nakića. Za visokim krilima koja znaju da kreiraju, dodaju i šutiraju će uvek biti potražnje u današnjoj NBA ligi. Uradio je i u odbrani dobre stvari. Svakako ću pratiti njegov napredak - istakao je NBA skaut.

Otac mladog košarkaša je inače Hrvat, legendarni košarkaš Partizana Ivo Nakić, ali majka mu je Srpkinja. Rođen je u Beogradu i veći deo života proveo je u našoj zemlji.

Iako još uvek nije debitovao za našu reprezentaciju, spekuliše se da je odabrao dres "Orlova".

RepublikaFoto: Starsport
Na potezu je Selektor Kokoškov, koji jednim pozivom može da rasprši sve nade naših velikih neprijatelja

Ipak, Hrvati ne gube nadu... Pokušavaju da vrbuju mladog košarkaša, pa su mediji u komšiluku sa oduševljenjem preneli reči Dživonija, koji je za Nakića rekao da je "hrvatski" košarkaš.

Koliko će im se to likovanje isplatiti, videćemo, ali za sada Srbija svakako ima prednost kada je trka za "Novim Dončom" u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading