Srpski košarkaši IPAK NEĆE PREPLAVITI NBA: MASOVNO POVLAČENJE sa NBA Drafta!

Autor:

Sport

09.11.2020

08:29 >> 08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do današnjeg dana postojala je nada da će čitav talas mladih i talentovanih srpskih košarkaša otići "preko bare", na NBA Draft, ali su, nažalost, te nade sada raspršene.

RepublikaFoto: fiba.com
Mladi košarkaši Srbije ipak neće preplaviti NBA ovog leta

Bliži nam se NBA Draft, proces selekcije budućih zvezda u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu, ali na njemu po svemu sudeći nećemo videti preveliki broj igrača iz Srbije.

Iako su se, među ostalima, na Draft prijavili Aleksej Pokuševski, Boriša Simanić, Uroš Trifunović, Nikola Mišković, Darko Bajo, Marko Simonović i Filip Petrušev, njihov menadžer Miško Ražnatović obavestio nas je preko Tvitera o odustajanju velikog broja ovih momaka.

Neće put Amerike krenuti ni Mišković, ni Bajo, dok je pravi šok da to neće uraditi Petrušev, koji je proglašen MVP igračem ABA lige za Okotobar, i koji je već igrao na koledžu u SAD.

 

 

 

U selekcijonom procesu ostaće Marko Simonović, kao i momci iz beogradskih "večitih", Simanić i Trifunović.

Aleksej Pokuševski priča je za sebe, pa bi as Olimpijakosa mogao da bude jedan od najtalentovanijih igrača na čitavom Draftu, pa m se predviđa biranje u prvoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading