POSLE MUČENJA SA FENJERAŠEM: Obradović BESAN kao ris zbog OVOGA!

Autor:

Sport

08.11.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ipak trijumfovali.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Saša Obradović

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Primorsku u 6. kolu ABA lige sa 84:72, a trener crveno-belih Saša Obradović bio je izuzetno nezadovoljan izdanjem svojih izabranika.

- Malo ulazi u utakmice koje manje respektuješ i onda, iz utakmice i načina na koji smo to izgubili u Minhenu, reflektuješ i na ovu utakmicu. Mislim da, zalaganje možda nije bilo na najvećem mogućem nivou - rekao je Obradović na konferenciji posle utakmice.

Najbolji skakač kod domaćih, Jurij Macura, imao je čak 17 skokova od čega je šest bilo u napadu, dok je ukupan odnos bio 36 prema 24 za Primorsku (12:5 u ofanzivnim).

- Može da se vidi po broju skokova, pogotovo u napadu od Primorske. Na tome moramo da poradimo. Dobro je da je mali Aleksa Uskoković dobio minute, dobro je da su igrali neki igrači koji su manje minuta dobijali. Duga je sezona, važna nam je pobeda i da se niko nije povredio - dodao je Obradović.

Klub sa Malog Kalemegdana je u Kopru upisao i šesti ovosezonski trijumf na Jadranu, dok su Slovenci ostali na začelju sa svih šest poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading