OBRADOVIĆ NEZADOVOLJAN: Nismo bili pametni...

Autor:

Sport

06.11.2020

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Saša Obradović bio je vrlo nezadovoljan načinom na koji je njegov tim završio meč protiv Bajerna iz Minhena u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Zvezda je izgubila od nemačkog predstavnika sa 74:59 u "Audi domu", a crveno-bei su odigrali očajnu poslednju četvrtinu.

Bajern napadački nije blistao, ali je u završnici s nekoliko trojki i prelomnih šuteva Vladimira Lučića dokrajčio Zvezdu serijom 13:0.

- Zaslužili su da pobede. Nažalost, imali smo svoje šanse, ali kao i u mnogim drugim evroligaškim utakmicama, morate da budete pametni. Protiv Himkija, samo smo ih pustili. Protiv Žalgirisa faul, nije faul. Ovde isto - rekao je Obradović posle meča.

 

Obradović konstatuje i da će njegovi igrači morati da se prilagode ovom nivou košarke, naglašavajući da će morati da traže bolja i pre svega jednostavnija rešenja u ofanzivi.

- Napadački u poslednjoj četvrtini nismo dobro iskoristili faulove. Iskusan tim kao Bajern to može da "namiriše". Ako im treba koš, oni ne pucaju spolja, nego idu u reket ili na liniju penala. Pronađu otvorene igrače u takvim situacijama. Ovo je proces učenja, ljudi definitivno moraju da se prilagode ovom nivou košarke - naglasio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading